Parhaan soittolistan viikkopäivitykset

N-vitamiinin Spotify-soittolista on jälleen saanut täydennystä. Tällä viikolla on parin aikaisemman noston (Melrose ja Superfjord) lisäksi kohotettu massasta seuraavat.

Mokoma – vaikka bändi ei henkilökohtaisesti ole koskaan isosti iskenyt, niin aina tämä tulee silti tsekattua ja hyviä vetoja löytyy aina joukosta. Uhkakuva 6 osuu tällä kertaan ehkä koviten.

Danko Jones – Kanadan lahja rockille on jälleen perusasioiden äärellä. Edelleen olen sitä mieltä, että Born a Lion on bändin paras tuotos, mutta hyviä vetoja löytyy tuoreelta Fire Musiciltakin. Ja on “Mango Kid” saatu ainakin osittain takaisin. Do You Wanna Rock?

Two Gallants – amerikkalaisen Two Gallantsin menossa on jotain synkän kiinnostaa, joka on samaan aikaan kuitenkin jollain tapaa ilosta. Blues-henkisen moderning rockin ystäville, joilla on myös jonkinlaisia indie-fiksaatioita.

Xibalba – tämä bändi päätyi kuunteluun ihan vain nimen perusteella. Mayojen kuolleiden jumalan “koti” sopii hyvin tämän bändin nimeksi. Hardcore ja death metal -henkistä jyystöä, jossa ei nopeusrajoituksia tunneta.

John Carpenter – lähinnä kauhuleffoista tunnettu ohjaaja-tuottaja-käsikirjoittaja on nyt kunnostautunut myös musiikin saralla. Lost Themes on hyvin elektroninen ja elokuvamusiikillinen, mutta ilman visuaalista ulottuvuutta. Mielenkiintoinen tapaus.

Tässä embed-soittimessa lisätyt biisit ovat tietenkin tuolla listan lopussa.