Uusi kesäklubi Helsingin Radisson hotellille

Kampissa sijaitsevan Radisson Blu Royal Hotellin aurinkoinen Grill It! -kesäterassi toimii toukokuun puolivälistä elokuun loppuun uuden Friday Factory -klubin kotipaikkana. Kesän jokaisena perjantaina Helsingin yöelämästä tutut dj:t soittavat after work -teemaan soveltuvaa levymusiikkia ilmaisissa iltapäivän ja alkuillan tapahtumissa. Friday Factory -tapahtumien aikana terassilla on luvassa myös vaihtuvia tarjouksia. Mikäli sataa, pidetään klubi Grill It! -baarin sisätiloissa.

“Helsingin perjantai-illoista on puuttunut matalan kynnyksen rento after work -klubi, jossa voi nautiskella hyvästä musiikista paineettomassa ilmapiirissä. Nyt asia onneksi korjaantuu”, kertoo klubin dj-ohjelmistosta vastaava Feniks Willamo.

“Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisia elämyksiä, ja klubi sopii erinomaisesti tapahtumatalomme muuhun tarjontaan”, sanoo Radisson Blu Royal Hotellin johtaja Klaus Ek.

Friday Factoryn avajaisia vietetään perjantaina 16. toukokuuta, jolloin levyvalintojaan esittelee tanssittavan rock’n’rollin ja soulin asiantuntija Lord Fatty. Kesän muita dj-vieraita ovat esimerkiksi uusimpia rap- ja pop-hittejä soittava Uusi Perjantai -klubin Ottopetteri, pitkän linjan tamperelais-dj Janne Laurila sekä Tavastian Lauantaidiskostakin tuttu Harvest.

“Levyjä pyörittämään valikoitui sopivan monipuolinen ryhmä. Mukana on niin konkareita kuin uudempaakin dj-sukupolvea. Musalinja on jokaisena iltana suhteellisen rento, johon vaihtuvat soittajat tuovat oman erikoislisänsä”, Willamo kommentoi dj-linjausta.

FRIDAY FACTORY @ GRILL IT! TERRACE
Radisson Blu Royal Hotel (Runeberginkatu 2, Helsinkiä)
perjantaisin klo 16.30–21.00
vapaa pääsy

Pe 16.05. Lord Fatty (rock’n’roll, soul)
Pe 23.05. Harvest (pop, rock, soul)
Pe 30.05. Burly (disco)
Pe 06.06. Janne Laurila (pop, rock, indie)
Pe 13.06. Lord Fatty (rock’n’roll, soul)
Pe 20.06. Ottopetteri (rap, pop)
Pe 27.06. Ottopetteri (rap, pop)
Pe 04.07. Harvest (pop, rock, soul)
Pe 11.07. Kiippari-Kalle (indie, pop)
Pe 18.07. Lord Fatty (rock’n’roll, soul)
Pe 25.07. Wallo (rock, pop)
Pe 01.08. Burly (disco)
Pe 08.08. Janne Laurila (pop, rock, indie)
Pe 15.08. Lord Fatty (rock’n’roll, soul)
Pe 22.08. Kiippari-Kalle (indie, pop)
Pe 29.08. Wallo (rock, pop)


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.