Tanskalainen Shiny Darkly saapuu Suomeen

Tummasävyistä post-punkia ja psykedeliavaikutteista shoegazea soittava Shiny Darkly saapuu lokakuussa esittäytymään Suomeen. Musiikkimedioissa ympäri maailmaa kuhinaa herättänyt tanskalaislupaus esiintyy perjantaina 18. lokakuuta Helsingissä Bar Loosessa, ja seuraavana iltana on vuorossa konsertti Tampereen Doriksessa osana uusia kykyjä esittelevää Lost in Music -festivaalia.

Parikymppisten tanskalaismuusikoiden muodostama Shiny Darkly on lyhyessä ajassa kerännyt vertauksia moniin hyvin erilaisiin yhtyeisiin The Velvet Undergroundista The Cureen ja The Jesus & Mary Chainista Black Rebel Motorcycle Clubiin. Bändin synkkä ja lo-fi-vaikutteinen vaihtoehtomusiikki personoituu vahvasti vokalisti Kristoffer Bechiin, jonka voimakkaan lauluäänen on toistuvasti sanottu muistuttavan Nick Cavea ja Ian Curtisia.

[youtube GuFCgsUh64Q]

Toistaiseksi vasta nimettömän kuuden biisin debyytti-ep:n julkaissut kolmikko valmistelee parhaillaan lähitulevaisuudessa ilmestyvää debyyttialbumiaan. Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva Shiny Darkly on lyhyen uransa aikana keikkaillut jo esimerkiksi Roskildessa, Icelandic Airwavesissa ja SXSW-festivaaleilla.

KEIKAT
Pe 18.10.2013 Helsinki, Bar Loose +Shotgun Club, Retro Station
La 19.10.2013 Tampere, Doris, Lost in Music

LIPUT:
Helsinki: Ennakkoon Tiketistä alk. 7,50 EUR / ovelta 8 EUR
Tampere: 6 EUR, vain ovelta.


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.