Blow Up Vol. 2 lisäsi hidastelijoita

Helsingin Korjaamolla 14.-15. lokakuuta järjestettävä Blowup Vol. 2 -festivaali julkistaa lisää esiintyjiä. Uudet nimet ovat ruotsalainen doom-yhtye Monolord, epätoivon kujilla genrevapaasti liikkuva amerikkalainen Samothrace sekä suomalainen Skepticism, jonka funeral doom soi livenä tänä vuonna ainoastaan tämän kerran Helsingissä.

Blowup Vol. 2 tarjoaa myös elokuvataidetta. Titicut Follies on Frederick Wisemanin vuonna 1967 ohjaama dokumentti, joka seuraa elämää Massachusettsin Bridgewater-vankimielisairaalassa. Vaikka leffa palkittiin tuoreeltaan festivaaleilla Saksassa ja Italiassa, Yhdysvalloissa se törmäsi sensuuriin. Amerikassa Titicut Follies näytettiin suurelle yleisölle ensimmäisen kerran vasta vuonna 1992. Blowup Vol. 2:ssa se esitetään alkuillasta perjantaina 14. lokakuuta.

Titicut Follies -näytöstä säestää Veli-Matti O. “Läjä” Äijälän ja Markku Leinosen duo, joka on tehnyt leffaa varten uuden musiikin, jota ei välttämättä kuulla enää missään toista kertaa. Luvassa on ainutlaatuinen ja -kertainen kokemus.

Festivaalin aiemmin ilmoitettuja bändejä ovat yhdysvaltalainen primitiivinen Bastard Noise, Britannian doom-paukku Conan ja kotimainen Oranssi Pazuzu, joka on vienyt suomalaisen laajakatseisen jumituksen sanomaa menestyksekkäästi ulkomaille.

Blowup Vol. 2 julkistaa hyvissä ajoin ennen festivaalia vielä lisää esiintyjiä. Festivaalin järjestävät yhteistyössä Blow Up That Gramophone ja Nem Agency.

Blowup Vol. 2
Monolord (SWE)
Samothrace (USA)
Conan (UK)
Bastard Noise (USA)
Oranssi Pazuzu
Skepticism
+ lisäyksiä tulossa

Ennakkomyynti alkaa Tiketissä torstaina 12.5. kello 9.
Aluksi myyntiin tulevat seuraavat liput:
– Kaksi päivää: 52 e + toimituskulut
– Kaksi päivää + Kinolippu: 62 e + toimituskulut
– Kinolippu: 13 e + toimituskulut


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.