Bangkok Impact, Putsch ’79 ja Sorrot Hirvitech-klubille Sotkamon venesatamaan 20.7.2024

Sotkamossa perjantaina 19. ja lauantaina 20.7. pidettävän Hiukkarok -festivaalin 35-vuotisjuhlan sisartapahtumana, Sotkamon keskusvenesatamassa, Hirvensaaren kupeessa, järjestetään festivaaliviikonlopun aikana Elektroonisen Mussiikin Ulukoilimaklubi, Hirvitech 2024. Lauantaina 20.7. Klo 10.30-15.30 päiväklubina Hiukkarok-tapahtumapäivien ‘kainalossa’ järjestettävän Hirvitechin vetonauloina toimivat elektronisen tanssimusiikin sotkamolaisjuuriset gurut ja tirehtöörit, Bangkok Impact sekä Putsch ’79.

Berliinissä jo yli parikymmentä vuotta vaikuttaneen Sami Liuskin ja kotosemmille kulmille, Suomussalmelle kotoutuneen Pauli Jylhänkankaan telekineettinen duo, Putsch ’79 on tarjoillut italodiskon vetovoimaista estetiikkaa ja reivirevittelyn kiihkeää sykettä ympäri Euroopan klubeja ja vaihtoehtomusiikkifestareita jo yli 20 vuotta.

Putschin tavoin hollantilaiselle Creme -levy-yhtiölle jo pari vuosikymmentä levyttäneen Liuskin sooloartisti-alias, Bangkok Impact on rikkonut musiikillisia barrikaadeja ennakkoluulottomasti ja tarjoillut tanssitautisille kengän kiihdykettää useilla menestyssingleillään ja lukuisilla merkittävillä esiintymisillään diskohalleilla, rantabileissä ja tanssisaleilla ympäri Tellusta.

Molemmat herroista ovat vääntäneet menestyksekkäästi sähköisen musiikin kaanoniaan ja levittäneet sen ilosanomaa jo kohta kolmekymmentä vuotta. Mikä kuitenkin ehkä hienointa, Hirvitech 2024 -klubilla niin Putsch ’79 kuin Bangkok Impactkin esiintyvät ensimmäistä kertaa keikalla omassa kotikunnassaan. Se jos mikä on itseään arvostavalle diskoparketinkuluttajalle aivan must-nähtävää ja koettavaa. Paikalle kannattaa siis tulla kauempaakin todistamaan herrain telakoitumista kotiplaneetalle, Pirttijärven komeisiin maisemiin.

Hirvitechin alkupäivän ohjelmistosta vastaavat DJ NoCTRL (Tuukka Pasanen) sekä helsinkiläistyneen Samuli Turusen ohjastama, salakavalassa nousukiidossa oleva taiteellisen ambientin taitaja, Sorrot.

Yhteistyössä Hirvitech 2024:n järjestävät Op Group Ky, Heikkilän pirtti, Satama Café, Kylän Koirat Ry sekä Longkillah Productions. Hirvitech 2024 -julisteen grafiikka: Jani Hyvönen. Tapahtuma on ilmainen ja ikärajaton.

Sotkamon venesatama sijaitsee Kainuuntien varressa, Kajaanista päin ajettaessa, ennen keskustaa. Autoilijoille parkkipaikkoja löytyy mm. parin sadan metrin päästä satamasta, Sotkamon torilta ja matkakeskuksen takaa.

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.