Amerikkalainen doom metal–yhtye Bell Witch saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen

Seattlelainen hypnoottista ja tunnelmallista doom metalia soittava Bell Witch saapuu toukokuussa ensimmäistä kertaa Suomeen. Keikkapaikkakuntina kiertueella ovat Helsinki, Turku ja Tampere. Painostavan raskasta, mutta samalla myös melankolisen kaunista metallia soittavan yhtyeen toinen pitkäsoitto Four Phantoms ilmestyy tämän kevään aikana Profound Lore Recordsin kautta.

Suomen keikat ovat osa Bell Witchin kiertuetta, jossa yhtyeen esiintymispaikkoina ovat muiden muassa Hollannin Roadburn Festival sekä Kööpenhaminan Heavy Days In Doomtown. Bell Witchin lämmittelijänä nähdään kotimainen funeral metallin sanansaattaja Profetus. Yhtyeet nähdään ennen Suomen kiertuetta samalla lavalla keikoilla myös Ruotsissa ja Norjassa. Helsingin keikan ennakkoliput tulevat myyntiin Tikettiin 10.2.2015.

KEIKAT
7.5.2015 Varjobaari, Tampere
8.5.2015 Rekisteri, Turku
9.5.2015 Bar Loose Helsinki – Ennakko: Tiketti 10/12€


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.