Alkaline Trio saapuu Suomeen

Alternativen, indien ja punkin maastoissa seikkaileva yhdysvaltalainen punk rock -yhtye Alkaline Trio saapuu klubikeikalle Suomeen. Alkaline Trio nähdään Helsingin Nosturissa torstaina 15. toukokuuta. Lämppärinä keikalla nähdään New Yorkista ponnistava punkbändi Bayside. Liput keikalle tulevat myyntiin perjantaina 15. marraskuuta Tiketissä.

Tummasävyistä ja melodista punkia soittava chicagolaislähtöinen Alkaline Trio perustettiin vuonna 1996. Alkaline Trion ominaissoundille tyypilliset tarttuvat kappaleet tulevat parhaiten esille energisenä livebändinä tunnetun yhtyeen keikoilla.

Matt Skiban (laulu, kitara), Dan Andrianon (basso, laulu) ja Derek Grantin (rummut) muodostama Alkaline Trio julkaisi vastikään kahdeksannen pitkäsoittonsa ”My Shame Is True”. 17 vuoden ura punkin saralla ei bändiä hidasta. ”Kyse ei koskaan ole ollut rikkaudesta tai kuuluisuudesta.” kertoo solisti Skiba. ”Bändinä olemme aina halunneet tehdä pitkän uran. Teemme tätä niin kauan, kunnes se ei enää tunnu mukavalta. Jos musiikin tekeminen alkaa joskus tuntua työltä, miksi olla silloin taidealalla? Kemiamme ovat edelleen kunnossa ja löydämme kaipaamiamme hengenheimolaisia niin isoista kuin pienistäkin yleisöistä.”

KEIKKA
To 15.5.2014 Helsinki, Nosturi
Ovet klo 19, ikärajaton / rajattu anniskelualue

LIPUT
Myyntiin pe 15.11.2013 klo 9
Liput palvelumaksuineen 30 euroa Tiketin myyntipisteistä


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.