Ziltoid haluaa sinut Devin Townsend Projectin uudelle Z2-levylle

Devin Townsend julkaisi vuonan 2007 Ziltoid the Omniscient -konseptilevyn, jolla “mystinen” avaruusolento Ziltoid etsii “the universe’s ultimate cup of coffee”. Ei toisin sanoen ihan vakavimmasta päästä oleva konseptilevy. Ziltoid on esiintynyt kerran livenä ja tama tapahtui Tuska-festivaalilla vuonna 2010. Käsittämätöntä, ettei tuota spektaakkelia oikeasti ole nähty missään muualla.

Nyt Ziltoid-tarina on saamassa jatkoa. Ziltoid the Omniscientista on tullut Ziltoid the Extra-Omniscient ja hän kutsuu kaikki osallistumaan levyn tekoon. “Universal Choir” etsii ts. laulajia levylle. Ohjeet miten pääset mukaan löydät osoitteesta universalchoir.insideoutmusic.com.

Käytännössä sinun pitää laulaa annettujen melodioiden päälle ja lähettä tuotoksesi Devin-sedälle. Tarkemmat ohjeet yllämainitusta osoitteesta. tai tästä videosta.

Tarjolla on kolme eri vaikeusasteista biisiä ja yhteensä viisi eri osiota. Feel free to pick yours.


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.