Weekendiin lisätty mm. Bebe Rexha, Inna ja Icona Pop

Yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Bebe Rexha saapuu tähdittämään Weekend Festivalia Helsinkiin elokuussa. Lisäksi festivaalin uusina artisteina julkistetaan yli neljä miljoonaa albumia ympäri maailman myynyt Inna sekä ruotsalainen elektropopduo Icona Pop.

Bebe Rexha tunnetaan monista Billboard Hot 100 -hiteistään, kuten G-Eazy’s, Me, Myself & I sekä featuring-vierailuistaan David Guettan Hey Mamassa ja Martin Garrixin In the Name of Lovessa. Rexha on myös osallistunut mm. Eminemin ja Rihannan laulujen tekemiseen. Maaaliskuussa 2016 hän julkaisi singlen No Broken Hearts feat. Nicki Minaj. Hänen tuorein helmikuinen EP:nsä sisältää mm. hittikappaleen I Got You.

Inna on romanialainen laulaja-lauluntekijä, joka aloitti uransa popilla ja rokilla mutta omaksui sittemmin tyylikseen housen. Hänen vuonna 2008 ilmestynyt Hot-debyyttisinglensä nousi listoille ympäri maailman. Lisää maailmanmainetta hän keräsi vuoden 2010 Sun Is Up -kappaleellaan ja on sittemmin tehnyt hittejä hittien perään. Kaikkiaan hänen levyjään on myyty ympäri maailman jo yli neljä miljoonaa kappaletta.

Ruotsalainen duo Icona Pop on saanut vaikutteita elektropopista, elektro housesta, punkista ja indiepopista. Heidät tunnetaan erityisesti hiteistään I Love It ja Manners.

Muita nyt julkaistavia artisteja ovat Code Black, AniMe, Sasha F, Kauriinmetsästäjät, Laz Perkins, Heavyweight, J7 ja The Second Level

Weekend Helsingin Kyläsaaressa 4.-5. elokuuta.