Weekend Festival myytiin hollantilaisille

Pohjoismaiden johtava konserttijärjestäjä All Things Live on ostanut Weekend-festivaalin hollantilaisen Waterland Private Equity -sijoitusyhtymän tukemana. Yrityskauppa on osa Weekend-festivaalin pitkäaikaista kehitystyötä. Pohjoismainen yhteistyö mahdollistaa suomalaisille kuluttajille entistä enemmän kansainvälisten huippuartistien keikkoja ympäri vuoden.

Yrityskaupan myötä Weekend-festivaalin ympärille kehittyy uusi pohjoismainen toimija, joka mahdollistaa entistä nimekkäimpien artistien Suomen konsertteja.

“Yrityskauppa on mieletön mahdollisuus kehittää Weekend-festivaalin näyttävää artistikattausta aikaisempaa suuremmilla resursseilla. Lisäksi kaupan myötä on mahdollista saada Suomeen yhä enemmän kansainvälisten huippuartistien keikkoja myös festivaalin ulkopuolella. Tiiviin pohjoismaisen yhteistyön avulla pystymme tuomaan Suomen keikkalavoille artisteja, joiden konsertit ovat aikaisemmin jääneet lahden taakse Tukholmaan tai Kööpenhaminaan”, Weekend-festivaalin perustaja ja toimitusjohtaja Hardi Loog sanoo.

“Helsingin kaupungin myönteinen suhtautuminen tapahtumiin, ja sen pitkäjänteinen kehitystyö muun muassa Suvilahden alueella, on herättänyt kansainvälistä kiinnostusta ja nyt houkutellut tänne yhden kansainvälisen keikkajärjestäjän lisää”, Loog jatkaa.

Weekend-festivaalin taustalla tulee toimimaan All Things Live Finland -niminen yritys, joka on osa pohjoismaista All Things Live -konsernia. Yrityskaupan hintaa ei julkisteta. All Things Live Finland tulee olemaan Suomessa kolmas kansainvälinen konserttijärjestäjä Live Nation Finlandin ja Scorpion lisäksi.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.