We Love the 90s -festarin esiintyjälista alkaa näyttää jo naurettavalta

Pakko kai se on nyt alkaa hyväksyä, että ysäri on kuumaa kamaa – taas. Kun Himoksen Jysäri-tapahtuma marssittaa lavalle lähinnä noita eurojumputuksen syystä unohdettuja hittejä, niin We Love the 90s -tapahtuma hyppää tänä vuonna vielä isompiin kenkiin Helsingin Suvilahdessa 28.–29. elokuuta.

Nyt mukaan on kaivettu eurodancen lisäksi muitakin “kovia” nimiä, kuten Vanilla Ice ja Natalia Imbruglia (kaikkihan nyt muistaa Torn-biisin?). Muuten esiintyjälista on melko lailla Jysäriä vastaava.

VANILLA ICE (US), PHARAO (GER), E-TYPE (SWE), 2 UNLIMITED LIVE (BEL), EAST 17 (UK), NATALIE IMBRUGLIA (AUS), COOLIO (USA), ALPHAVILLE (GER), JENNY BERGGREN FROM ACE OF BASE (SWE), SNAP!/TURBO B. (GER), REEL 2 REAL (USA), U96 LIVE (GER), ALEXIA (ITA), SOLID BASE (SWE/NOR), MASTERBOY (GER), LA BOUCHE (GER/USA), PRINCESSA (ESP), DAZE (DK), DR. ALBAN (SWE), 2 BROTHERS ON THE 4TH FLOOR (NED), MR. PRESIDENT (GER), PANDORA (SWE), WALDO’S PEOPLE, 2.MAANANTAI, TAIKAPEILI, CATCAT, MOVETRON, HAUSMYLLY, MIRA, DJ MATTI AIRAKSINEN SEKÄ RESSU JA JUSSI.

Juontajatkin on onnistuttu kaivamaan suoraan ysäriltä: Pertti Salovaara, Jusu Lounela ja Maria Guzenina.

Liput tulivat myyntiin tänään tiistaina 17.3.2015. Lippuja myyvät Tiketti ja Lippupiste.

1 päivä alk. 58 EUR
2 päivää Early Bird alk. 79 EUR (31.3. asti, jonka jälkeen alk. 87 EUR)

1 päivä VIP alk. 95 EUR
2 päivää VIP alk. 129 EUR (31.3. asti, jonka jälkeen alk. 149 EUR)

Jos saa ehdottaa, niin tässä pari nimeä, jotka voisitte kaivaa vielä haudasta: Jive Bunny and the Mastermixers, Sir Mix-a-Lot, 4 Non Blondes, Ini Kamoze ja Skee-Lo.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.