Viulisti Kishi Bashi saapuu Suomeen kesäkuussa

Kishi Bashi on yhdysvaltalainen laulaja, multi-instrumentalisti ja lauluntekijä oikealta nimeltään Kaoru Ishibashi. Seattlessa syntyneen ja Virginian Norfolkissa nuoruutensa viettäneen Ishibashin molemmat vanhemmat työskentelivät professoreina Old Dominion Universityssä. Ennen kun Ishibashista tuli tunnettu viulisti, lähti hän opiskelemaan elokuvasävellystä Berklee College of Musiciin. Myöhemmin Ishibashi on kiertänyt ja äänittänyt ympäri maailmaa muun muassa Regina Spektorin, Sondre Lerchen ja The Athensin kanssa.

Kishi Bashi tunnetaan myös laulajana ja perustajajäsenenä newyorkilaiselle elektronisen rockin yhtyeelle Jupiter Onelle. Vuonna 2011 Ishibashi lähti soolouralle keikkaillen muun muassa Sondre Lerchen, Alexi Murdochin ja of Montrealin kanssa. Vuonna 2012 Kishi Bashi toimi of Montreal-yhtyeen lämppärinä yhtyeen kevätkiertueen kaikilla keikoilla.

Pian of Montrealin kanssa tehdyn kiertueen jälkeen Ishibashi julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa nimeltä “151a”. Albumin julkaisi Joyful Noise Recordings. NPR:n All Songs Consideredin isäntänä toiminut Bob Boilen listasi Kishi Bashin yhdeksi vuoden 2012 suosikkiartisteistaan saatesanoilla: “a radiant, uplifting soundscape with songs such as Bright Whites.”

Uransa aikana Kishi Bashi on soittanut maailmankuuluilla festivaaleilla kuten SXSV ja Austin City Limits. Hän on kiertänyt maailmaa äärimmäisen mielenkiintoisten artistien kanssa ja lanseerannut oman kahvimaun. Nyt on aika laittaa uusi sulka hattuun, kun artisti saapuu esiintymään Suomeen. Kesäkuun 28. Päivä maailmalla arvostettu viulisti esiintyy Helsingin Tavastialla!

KEIKKA
28.6. Tavastia, Helsinki

LIPUT
Ennakkoliput tulevat myyntiin Tiketin verkkokauppaan keskiviikkona 5. maaliskuuta hintaan 25€.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.