Virolainen folkyhtye Trad.Attack! Suomeen marraskuussa!

Nopealla vauhdilla suosioon noussut virolainen folkyhtye Trad.Attack! saapuu konsertoimaan Suomeen marraskuussa. Yhtyeen konsertti pidetään Helsingin Savoy-teatterissa tiistaina 13. marraskuuta. Liput maksavat alkaen 39,50 euroa, ja ne ovat jo myynnissä Menolipussa ja Ticketmasterissa.

Vuonna 2013 perustettu Trad.Attack! on ehtinyt viiden vuoden olemassaolonsa aikana esiintyä jo lähes 30 maassa ympäri maailman. Yhtye valittiin vuonna 2016 Vuoden kansanmusiikkiyhtyeeksi Virossa. Lisäksi se valittiin Estonian Music Awardsissa 2016 vuoden yhtyeeksi sekä vuoden parhaan albumin ja vuoden parhaan etnoalbumin tekijäksi. Yhtye on saanut myös monia muita huomionosoituksia julkaisuistaan ja esiintymisistään.

Trad.Attack!-yhtyeen muodostavat säkkipillinsoittaja Sandra Vabarna, kitaristi-laulaja Jalmar Vabarna ja rumpali Tõnu Tubli. Yhtye on julkaissut kaksi albumia, joista debyyttilevy AH! ilmestyi 2015 ja kakkosalbumi Kullakarva keväällä 2017. Trad.Attack! on nähty Suomessa myös aiemmin, muun muassa kaksi vuotta sitten Huvila-teltassa Helsingin Juhlaviikoilla. Tuolloin yhtyettä kuvailtiin Viron suurimmaksi maailmanmusiikkilupaukseksi, minkä myös loppuunmyyty katsomo sai todistaa,

Trad.Attack! Savoy-teatterissa Helsingissä tiistaina 13. marraskuuta kello 19.00. (Ovet kello 18.00). Liput Menolipusta ja Ticketmasterista alkaen 39,50 euroa.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.