Virolainen doom-duo Talbot rundaa Suomea

Viron dynaaminen doom-duo Talbot palaa Suomeen pääsiäisenä neljälle keikalle. Bändin viime vierailusta on kulunut jokunen vuosi ja tänä aikana yhtye on julkaissut uuden Magnetism-levyn, joka pokkasi Viron Emman parhaana metallialbumina vuonna 2018. Talbotin progressiivinen doom metal sisältää tänä päivänä mausteita myös konemusiikin maailmasta ja livenä tämä maailman äänekkäin duo on ehdottomasti kokemisen arvoinen tapaus. Koko kiertueen ajan Talbotin mukana kulkee myös kotimainen stoner/fuzz-ryhmä Kaiser, joka viime kesäisen jenkkirundin ja Tuskan esiintymisen jälkeen on keskittynyt uuden materiaalin työstämiseen.

Talbotin kiertueen yhteydessä lanseerataan myös kaksi uutta minifestivaalia: Pori Fuzz Anniksella sekä Tammer Fuzz Tampereen Vastavirta-Klubilla. Tapahtumien takana on Finnish Fuzz Festivals -kollektiivi, jonka tarkoituksena on esitellä uutta musiikkia ja bändejä valtavirran ulkopuolelta.

KEIKAT

9.4. Semifinal, Helsinki
Liput: 9,50€ / 10€

10.4. Pori Fuzz @ Annis, Pori
– Mukana lisäksi Monsternaut, Scarlet, Juggling Jugulars, Death’s-Head and the Space Allusion, Hollow Corpse & Pelagos
Liput: 8€ / 10€

11.4. Tammer Fuzz @ Vastavirta-Klubi, Tampere
– Mukana myös Monsternaut, Scarlet, Stonegazer, Death’s-Head and the Space Allusion & Rückwater.
Liput: 9 € / 10 €

12.4. Torvi, Lahti
– Mukana myös This Is Sirius
Liput: 8€ ovelta


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.