Vince Neil tähdittää myös Porispereä, lisäksi mukana mm. punk-legenda The Exploited

Mötley Crüe -yhtyeen laulajana tunnetuksi tullut amerikkalaistähti Vince Neil saapuu ensi kesänä myös Porispereen Jurassic Rockin lisäksi. Hän esiintyy Kirjurinluodon Lokkilavalla perjantaina 3. elokuuta. 56-vuotiaan Neilin vierailun myötä myös yksi Poriin liittyvä ympyrä sulkeutuu. Aikanaan Mötley Crüen Sonisphere-konsertti Porin Kirjurinluoto Areenalla jouduttiin perumaan kesällä 2010 katastrofaalisen trombin takia. Silloin yhtye lupasi ja vannoi palaavansa vielä Poriin. Bändiä ei enää ole, mutta sen keulakuva saadaan seitsemän vuoden tauon jälkeen takaisin karhukaupunkiin.

Porisperen artisteista julkaistaan tällä erää vajaa kolmannes. Poriin karauttavat elokuussa muun muassa skotlantilainen trash/punk-jyrä The Exploited, maamme rocktähdistä kirkkain Michael Monroe ja vastikään hengästyttävän hyvän livelevyn julkaissut Olavi Uusivirta. Lisäksi Porisperessä debytoivat aina yhtä päräyttävä Eläkeläiset ja kotimainen metalliyhtye Battle Beast.

Nyt myyntiin on tullut joulunajan tarjousliput (voimassa 31.12.2017 asti), hinnat S-etukortilla:
3 päivää 84,50 euroa
2 päivää (pe-la) 74,50 euroa
1 päivä (pe tai la) 48,50 euroa
2+1 Hiuka Tärkee VIP 179 euroa

Sunnuntai, aikuinen, 34,50 euroa
Sunnuntai, lapsi, 27,50 euroa
Sunnuntai 2 aikuista + 2 lasta 99 euroa

Liput myynnissä Lippupisteessä.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.