Viis + viis (vk44): Obituary hardcoreilee ja Ziltoid palaa kahvinhakureissulle

Obituary
Inked in Blood
TAGS: death metal, hardcore

Jo kolmenkymmenen vuoden ikään ehtinyt Florida-deathin edelläkävijä takoo uudella yhdeksännellä albumillaan death metalliaan yllättävän hardcore-henkisesti ja koukuttavasti. Kokoonpano on tällä levyllä kitaristien ja basistin osalta hieman päivittynyt, mutta jälki edelleen todella tiukkaa.


Devin Townsend Project

TAGS: progressive metal, humor

Seitsemän vuotta sitten Ziltoid the Omnicient, tuo kahviaddiktiosta kärsivä avaruusölliäinen, saapui ensi kertaa maapallolle. Nyt hän on palannut ja kahvin himo on vain yltynyt. Tuplalevyn “A-puoli” on Devin Townsend Projectin uusi levy.


Huge L
Aurora
TAGS: hip hop, underground
Huge L:n ties monesko albumi jatkaa vakuuttavalla polulla. Miehen runosuoni jaksaa pulputa edelleen täydellisen vakuuttavasti.


KMFDM
Our Time Will Come
TAGS: industrial, metal

Saksalais-amerikkalainen KMFDM:n industrial-jumputus on edennyt jo 19. osaansa ja meno senkun yltyy. Marssitahteja jaellaan niin metallista kuin elektronisesta musiikista kiinnostuneille. Ja levyn avaavassa Genaussa amerikkalaisteineille opetetaan myös saksaa.


C.A.R.
My Friend
TAGS: electronic, cosmic pop

Jos ei tätä bändiä vielä ole viritteillä tulevan kesän Flow’hun, niin tämän ehdotuksen saa varastaa. C.A.R. on juuri sellaista elektronista poppia, mikä sopisi täydellisesti tuohon tapahtumaan. Tämä on kuitenkin samalla sopivan kieroutunutta, ettei se jää tusinasoundiksi.


Ja ne toiset viisi


Jukka Nousiainen
Huonoa seuraa
TAGS: singer-songwriter, lo-fi


Carnivores
Let’s Get Metaphysical
TAGS: garage, indie


Run The Jewels
Run The Jewels 2
TAGS: hip hop, underground


Obliterations
Poison Everything
TAGS: crust, hardcore


The Ting Tings
Super Critical
TAGS: indie, electronic