Viis + viis -Spotify-uutuutta, vko 34

The Underachievers
Cellar Door: Terminus Ut Exordium
TAGS: hip hop, psychedelic

Brooklynistä pamahtaa jälleen hip hop -markkinoille tiukka duo. Under-alkuosa nimessä on tämän levyn perusteella melkoinen “understatement” tai voihan tämä toki olla heidän tasonsa alaraja. Jos näin on niin näiden psykedeliaräppäreiden tulevista tuotoksista voi odottaa jotain todella maagista.

King 810
Memoirs Of A Murderer
TAGS: metal, numetal

Flint, Michigan on julistettu Amerikan väkivaltaisimmaksi kaupungiksi, joten melko luontevaa on, että tämä väkivaltaisella ja aggressiivisella imagostaan metallipiireissä mainetta kerännyt bändi on kotoisin sieltä. Bändin, Roadrunnerin kautta julkaistu, debyytti on monipuolinen rähinälevy, joka haastaa lafkakaveri Slipknotin kaikilla osa-aluilla.

Watsky
All You Can Do
TAGS: hip hop, poetry

George Watsky on tehnyt uraa enemmän räpin runollisemmalla puolella osallistumalla mm. slam poetry -skaboihin. Hän on keskittynyt teemoissaan paljon poliittisiin ja sosiaalisiin ongelmiin. Tämä on miehen neljäs albumi ja kynä näyttää olevan edelleen hyvässä terässä.

Accept
Blind Rage
TAGS: heavy metal, hard rock

Accept on täällä jälleen. Blind Rage on jo bändin 14. albumi ja yllättävän hyvältä tämä kuulostaa. Jos et muuta jaksa, niin kuuntele ainakin 200 Years -kappale, jossa on niin Spinal Tap -henkeä, että jopa Spinal Tap olisi kateellinen.

Chris Staples
American Soft
TAGS: singer-songwriter, indie, folk

Aikanaan Twothirtyeight-indiebändin vokalisti-kitaristina pinnalle nousseen Chris Staplesin neljännessä soolossa on jotain outoa tarttuvuutta. Ehkä se on tuo taustalta huokuva synkkyys, mikään luo tälle levylle oudon tunnelma.

Ja ne toiset viisi

Young Widows
Easy Pain
TAGS: noise, postcore

Entombed A.D.
Back to the Front
TAGS: death metal, death n roll

DragonForce
Maximum Overload
TAGS: extreme power metal

Rumour Cubes
Appearances of Collections
TAGS: post-rock, instrumental

Apache Dropout
Heavy Window
TAGS: garage, lo-fi