Viis + viis -Spotify-uutuutta, vko 33

Dilated Peoples
Directors Of Photography

Yksi hip hopin kovimmista undergroup-poppoista on edennyt uransa kuudenteen albumiin. Vakuuttavaa jälkeä on tälläkin levyllä tarjolla, joten uran suunta ei ainakaan pitäisi olla alaspäin. Muuten maailmassa on virhe.

https://play.spotify.com/album/6JwGOBl5Wdw4fkdjOqYxE1

Laura Mvula
Laura Mvula with Metropole Orkest conducted by Jules Buckley at Abbey Road Studios (Live)

Laura Mvula on Briminghamistä kotoisin oleva tuorehko soul-laulaja, hänen debyyttialbuminsa ilmestyi viime vuonna. Nyt tuo debyyttialbumi on nauhoitettu uudelleen yhdessä Metropole Orkestin kanssa ja hienoltahan tämä kuulostaa.

https://play.spotify.com/album/5TrSm6l3WqUZ8NBJUydlEm

Tom Petty And The Heartbreakers
Hypnotic Eye

Tom Petty käy jälleen kuumana. Tuorein levy toi miehelle itseasiassa uran ensimmäinen listaykköspaikan Jenkeissä. Ikä tuo mukanaan varmuutta tässäkin tapauksessa, jostain syystä vain on niin, että pitkän uran tehneet vain vahvistuvat. Ja Pettyhän ei ole vielä edes eläkeiässä.

https://play.spotify.com/album/55dSc0Ry199sq95DwnHFFa

Marc Almond
Ten Plagues

Vuosi on 1665 ja Lontoota riivaa rutto. Ten Plagues kertoo silminnäkijähavaintojen perusteella tästä synkästä ajanjaksosta. Mark Ravenhill on kirjoittanut tunnin tarinan Marc Almondille, ja se esitettiin ensi kerran vuonna 2011 Edinburghissa. Nyt tämä hämmentävä teos on myös Spotifyssa, aika pahoja Scott Walker -viboja tästä tulee.

https://play.spotify.com/album/1nnQSakImZGKcUcwAiY0bU

Alestorm
Sunset On The Golden Age

Lisää Skotlannin väriä tuon edeltävän Edinburgh-linkin linsäksi tähän listaan tuo Perthistä kotoisin olevan Alestorm. Uusi albumi on erinomainen näyte siitä miten kaljaheviä tehdään. Siinä jää Tankard & co. jalkoihin, kun nämä skotit alkavat tamppaamisen. Hieno lisä on koveri Taio Cruzin Hangover-biisistä, tämä versio on paljon parempi kuin alkuperäinen.

https://play.spotify.com/album/2MIknb7US7rJbcKotAx1Pd

JA NE TOISET VIISI

Spoon
They Want My Soul

https://play.spotify.com/album/5LOVEXnGFLMChzdUNRWRpB

Nachtmystium
World We Left Behind

https://play.spotify.com/album/2ERVg9mdqy4VEVreGkAh8P

Martyrdöd
Elddop

https://play.spotify.com/album/0lPcVeCQtnopItTL16tfVr

Wovenwar
Wovenwar

https://play.spotify.com/album/4Bmn7fYGiaUphvgS8BG4Mw

The Raveonettes
Pe’ahi

https://play.spotify.com/album/1WfNTQLcVF5EQtMLYjdiom


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.