Vielä kerran Slayer, Suomen vika keikka sittenkin Tuskassa – lisäksi iso joukko muita kiinnityksiä

Ei jäänyt Slayerin viikonlopun veto sitten viimeiseksi Suomen-keikaksi. Bändi nimittäin nähdään yhtenä Tuska 2019 headlinerina. 80-luvun alussa Kaliforniassa perustettu Slayer on yksi maailman ikonisimpia bändejä, ja tuleva Slayerin Tuska-keikka tulee olemaan bändin viimeinen esiintyminen Suomessa.

Kun Slayerin sekä jo julkaistun Dimmu Borgirin kylkeen lisätään vielä niinikään legendaarinen thrash-titaani Anthrax ja iso nippu muita rytmiryhmiä niin voidaan sanoa, että Suvilahdessa on kesäkuun viimeisenä viikonloppuna juhlat. Edellä mainittujen lisäksi Tuskan lauteille nousevat majesteettisesti rokkaava Halestorm, maailman paras Stam1na, länsinaapurimme postmetal-valtiaat Cult Of Luna, hardcore-jätti Sick Of It All, maailman kovin crossover-pumppu Power Trip, hurmaavan melodinen Delain, ärhäkkä ukrainalainen Jinjer, käsinkosketeltavan riipaiseva Maj Karma sekä vihainen uusi-seelantilais-trio Alien Weaponry.

Erikoishintaiset kolmen päivän Early Crow -liput ovat myynnissä Tiketin, Ticketmasterin ja Lippu.fi:n verkostoissa hintaan alkaen 129 e. Early Crow -liput ovat myynnissä nyt ilmoitetulla hinnalla vuoden loppuun tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Lippuja on myynnissä rajoitettu erä ja menekki ollut raju, joten toimi nopeasti.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.