Uusi Hellsinki Industrial Festival Nosturissa lokakuun lopulla

Helsinki saa uudentyyppisen klubifestivaalin, kun Hellsinki Industrial festival avaa pelin ensi lokakuussa. Elektrik Products, Club Infektio ja Findustry lyövät hynttyyt yhteen ja tarjoilevat lokakuun kolmipäiväisen kattauksen niin ulkomaisia kuin kotimaisia industrialin legendoja ja nousevia nimiä.

“Karkeasti jaoteltuna Elektrik Products ja Findustry vastaavat bändien ja esiintyjien kiinnityksistä ja Club Infektio hoitaa DJ-puolen. Kattauksessa tullaan näkemään synkän tanssimusiikin eturivistöä painottuen industrialiin. Findustryn tietäen mukana myös lie pari industrial metal -yhtyettä, mutta ehdottomasti fokus on elektronisessa musiikissa.”, kertoo Juha Virtanen Elektrik Productsilta.

Itse festivaali on kaksipäiväinen ja tähän mennessä kiinnityksinä ovat lajityypin ehdottomiin pioneereihin lukeutuvat belgialainen Suicide Commondo, itävaltalainen “tanssidiktaattori” Nachtmahr, alunperin hollantilainen, mutta sittemmin lontoolaistunut elektro-poppoo Grendel, Viron lähettiläs Freakangel, australiasta asti saapuva Sirus ja espanjalainen Larva. Kotimaista tukea tarjoilevat Black Light Discipline ja Blastromen.

Lisää kiinnityksiä on vielä luvassa.

Pre-partyt järjestetään torstaina 25.10. On the Rocksissa ja sinne on kiinnitetty Ranskasta ponnistava Chemical Sweet Kid, virolainen Forgotten Sunrise ja kotimainen Riot Kitten.

TAPAHTUMA
26.-27.10.2018 Helsinki, Nosturi

LIPUT
2 päivää 50 euroa (sisältää sisäänpääsyn pre-parteihin)
1 päivä 30 euroa
Ennakot Ticketmaster