Tuskan organisaatiota uusiksi, Eeka Mäkynen tarttuu ohjaksiin

Syksyn myötä Tuska-organisaatiossa tapahtuu johtajavaihdos: Finnish Metal Eventsiä viimeiset viisi vuotta liidannut Hanna Kuosmanen on loppukesästä irtisanoutunut toimitusjohtajan pestistä ja jättää hevihommat näissä merkeissä 30.9.2014. ”Nyt on aika kääntää se vähemmän tinnittävä korva uusille sävelille ja antaa Eventsin vetovastuu uusiin, mutta kokeneisiin käsiin”, summaa Kuosmanen hymyillen.

Kuosmasen seuraajana Eventsin puikkoihin hyppää pitkän linjan klubipromoottori ja rautainen Elmu-vaikuttaja Eeka Mäkynen, jonka agendassa on mm. tulevaisuudessa kehittää Tuskan ohella myös Eventsin erilliskeikkatoimintaa. “Leikkasin tukan ja menin oikeisiin töihin”, kommentoi Nosturin entinen rastatukka.

Tuskan promoottorina jatkava Jouni Markkanen kommentoi Eekan liittymistä tuotantovahvuuteen seuraavasti: ”Saamme joukkojemme johtoon alan rautaisen ammattilaisen, jolta ei visoita puutu – odotan innolla tositoimiin pääsemistä. Hannalle iso kiitos kuluneista vuosista!”

Tuotantopuolella Tuskan ja muiden keikkojen suhteen vaikuttavat edelleen projektituottaja Marko Nikander ja vanhempainvapaalta alkuvuodesta palaava tuottaja-tiedottaja Niklas Nuppola.

Seuraavaa Tuskaa juhlistetaan kuitenkin tuttuun tapaan taas juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna eli pe 26.6. – su 28.6.2015. Ohjelmasuunnittelu käy jo kuumana ja ensimmäiset esiintyjät julkaistaan sekä suosittu, erikoishintainen ”talvilippuerä” tulee jälleen myyntiin lokakuussa 2014.