Tuskaan lisätty mm. Bodomin albumikeikka, Insomnium, Jinjer ja High on Fire

Maailman nopeimmat viikatemiehet eli Children Of Bodom soittaa Tuskassa ”Hate Crew Deathroll” -klassikkoalbumin kokonaisuudessaan. Tämä erikoiskeikka on ainoa laatuaan Suomessa ensi kesänä.

Tuskan ohjelmistoon on kiinnitetty juuri myös uuden ”Heart Like A Grave” -albumin julkaissut joensuulainen Insomnium. Muita ohjelmalisäyksiä ovat ukrainalainen groovaavasti jyräävä Jinjer, black- ja death metalia soittava Vltimas, Amerikan riffikeisarit High On Fire, ranskalainen dark synth -ilmiö Perturbator, syntistä black n’ rollia tarjoileva Midnight, grimea, hip hopia & nu-metallia yhdistelevä englantilainen Hacktivist sekä elektronista ja teollista äänimaisemaa viljelevä Skynd.

Erikoishintaiset kolmen päivän Early Crow -liput ovat nyt myynnissä Tiketin, Ticketmasterin ja Lippu.fi:n verkostoissa. Early Crow -liput ovat myynnissä hintaan alk. 139 € vuoden 2019 loppuun tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Lippuja on myynnissä rajoitettu erä.

Tuska 2020 -vahvistuneet esiintyjät: Korn, Children Of Bodom (Hate Crew Deathroll Finland Exclusive), Insomnium, Jinjer, Vltimas, High On Fire, Perturbator, Midnight, Hacktivist ja Skynd.

TUSKA 26.–28.6.2020 Helsingin Suvilahdessa