Tuska lähtee tien päälle parin tulokasbändin kanssa

Tuska on päättänyt järjestää kahdelle nousevalle nimelle pienimuotoisen kevätkiertueen. Tarkoituksena on antaa bändeille niiden ansaitsemaa isompaa näkyvyyttä, mutta myös tuoda Tuska lähemmäksi ihmisiä jotka asuvat muualla kuin pääkaupunkiseudulla, varsinkin nyt kun Onnibus tarjoaa matkat alennuksella festareille. Tuska on Wheelsin bändit ovat thrash-poppoo Inkvisitor Jyväskylästä ja hard rock –ryhmä Block Buster Kuopiosta.

Inkvisitor on julkaissut yhden EP:n, yhden täyspitkän ja kiertänyt ahkerasti Suomea. Nyttemmin rumpalivaihdosten myötä yhtye tituleeraa että uudet tuulet puhaltavat ja uutta materiaalia on kirjoiteltu treeniksellä ahkerasti. Tästä esimakua antanee juuri tippunut Dark Arts of Sanguine Rituals –musavideo.

Block Buster on myös ollut ahkera. Ensimmäiset isot kannukset saatiin kun bändi lämppäsi Bon Jovia 2011 Olympiastadionilla. Sittemmin bändi on rundannut ahkerasti mm. Santa Cruzin kanssa ja julkaissut tukun EP:itä. Kuulemma tällä hetkellä treeniksen syövereissä porisemassa ensimmäinen täyspitkä.

Mukana myös paikalliset lämppärit ja keikoilla arvotaan mm. kolmen päivän festarilippuja, sekä myydään Tuskan ja bändien merchandiseä.

TUSKA ON WHEELS
20.5. Rock Bar Bear, Vantaa. Lämppärinä Stallion.
21.5. Suisto, Hämeenlinna. Lämppärinä Bandit.
28.5. Dog’s Home, Tampere. Lämppärinä I/O.
3.6. Loose, Helsinki. Lämppärinä Rätäk.
4.6. Gong 1, Turku. Lämppärinä Cannibal Accident.