Tuska kiinnitti jo ekat bändit ensi kesälle – mukana mm. Clutch, Ihsahn, Arch Enemy ja Parkway Drive

Tuskan kaksikymmenvuotiskisat juhlittiin viime kesänä voitokkaasti. Nyt on juhlien jälkeinen vapina kärsitty, ja on aika kääriä hihat ja käydä ensi vuoden kimppuun. Tuska 2018 alkaa näin.

Kesän 2018 ensimmäisiin vahvistuneisiin ulkomaalaisiin artisteihin kuuluu australialainen metalcore-jätti Parkway Drive. Toinen ulkomaalaiskiinnitys on ruotsalainen Arch Enemy, joka julkaisi äskettäin uuden ”Will To Power”-albumin ja hiljattain laulajanpestin haltuun ottaneen Alissa White-Gluzin johdolla bändi on suositumpi kuin koskaan.

Norjan vuonojen yli-instrumentalisti Ihsahn on niinikään kiinnitetty ensi kesän ohjelmistoon. Suvilahdessa nähdään myös amerikkalainen pitkän linjan blues-stoner-rock-jyrä Clutch.

Kotimaista osastoa edustavat pakanametalliryhmittymä Moonsorrow sekä pian odotetun debyyttinsä julkaiseva Anton Kabasen luotsaama Beast In Black.

Erikoishintaiset kolmen päivän Early Crow -liput ovat myynnissä Tiketin, Ticketmasterin ja Lippupisteen verkostoissa hintaan alkaen 119 e. Early Crow -liput ovat myynnissä nyt ilmoitetulla hinnalla kuluvan vuoden loppuun tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Lippuja on myynnissä rajoitettu erä.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.