Tulevaisuus on tulossa bäkkiin – Nikelta tulee Marty McFly -henkiset tennarit

Nythän on tosiaan jo vuosi 2015, jonne Marty McFly matkasi myös Back to the Future II -leffassa vuonna 1989. Leffassa Marty sai käsiinsä alla olevan näköiset lenkkarit, joissa oli mm. automaattinen “narut”.

marty_nike_1989

Nyt tästä tulevaisuuden visiosta on tulossa totta, Nike kertoi maanantaina julkaisevansa Nike Air MAG -kengät, jotka ovat ottaneet mallia suoraan tuosta kyseisestä leffasta. Kenkien pitäisi tulla markkinoille vielä tänä vuonna, mutta mitään sen tarkempaa ei kerrottu. Ei nuo nyt ihan samanlaiset tosiaan ole, mutta on nuo hyvin samankaltaiset.

nikeairmag

Jos muuten olette aikaisemmin missanneet, niin tuossa ylemmässä kuvassa oleva hover board on myös muuttumassa todeksi. Hendo-niminen firma sai Kickstarter-kamppiksellaan kerättyä reilut puoli miljoonaa dollaria hover boardinsa eteenpäin viemiseen.

Comments

One response to “Tulevaisuus on tulossa bäkkiin – Nikelta tulee Marty McFly -henkiset tennarit”

  1. […] Alkuvuodesta tuli kerrottua Hendon kehittämästä Paluu tulevaisuuteen -leffastakin tutusta “hover boardista”, joka silloin oli Kickstarter-projektina, mutta jo toimiva malli. […]

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.