Toisen kerran järjestettävä Valtteri julkisti ensimmäiset juhannuskiinnityksensä

Tampereella juhannuksena 2014 järjestettävä Valtteri Festival julkaisi ensimmäiset esiintyjänsä. Kesäkuun 20. ja 21. päivinä Tullinaukiolla sekä Pakkahuoneella, Klubilla, Telakalla ja Bar Passionissa pidettävässä juhlassa soittavat Scandinavian Music Group, Samuli Putro, Risto, Eläkeläiset, The Valkyrians sekä brittiyhtye Random Hand ja amerikkalainen Busdriver. Kyseiset artistikiinnitykset ovat vasta alkua: Valtteri lupaa runsaasti uusia nimiä vuoden 2014 alkupuolella.

Valtterin ensimmäiset buukkaukset kuvaavat oivasti festivaalin musiikillista linjaa. Scandinavian Music Group ja Samuli Putro edustavat vakaata ja fiksua kotimaista popmusiikkia, Risto piirtää suuntaviivoja elektrosta akustiseen ilmaisuun ja Eläkeläiset soittaa humppaa 20 vuoden kokemuksella. Rytmimusiikkia suoltavat helsinkiläinen The Valkyrians, brittiskan rankka edustaja Random Hand sekä amerikkalainen vaihtoehtoinen hip hop -artisti Busdriver.

Valtteri jakautuu jälleen ikärajattomaan ja ilmaiseen päiväohjelmaan sekä maksulliseen iltaohjelmaan. Festivaalialueeksi somistetulla Tullinaukiolla pääsee kahtena päivänä mm. pääsymaksuttomaan juhannussaunaan samalla, kun alueella soi elävä musiikki ja koetaan poikkitaiteellista ohjelmaa. Illan maksulliset keikat täyttävät Pakkahuoneen, Klubin ja Telakan. Bar Passionissa keskitytään dj-vetoisiin juhannustansseihin.

Tiketissä on koko joulukuun myynnissä erikoishintainen kahden päivän lippu Valtteriin. Joululahjalipun hinta on vain 50 euroa. Lipun hintaan lisätään mahdolliset toimituskulut.


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.