Toinen Live Nationin ja Blockfestin yhteistyö tuo $uicideboy$:n The Circukseen

Edellispäivänä kerroimme 6BLACKin tulosta Suomeen Live Nationin ja Blockfestin toimesta. Nyt tuo samainen kaksikko tuo The Circukseen yhdysvaltalaisen rap-kaksikko $uicideboy$:n. Kansainväliseen suosioon noussut, synkistä aiheista sanoittava duo esiintyy Helsingin The Circuksessa sunnuntaina 12. tammikuuta. Lämmittelijöinä keikalla nähdään suomiräppärit Eevil Stöö ja Versace Henrik. Lipunmyynti keikalle käynnistyy perjantaina 22. syyskuuta Ticketmasterissa.

New Orleansissa kasvaneet serkukset, taiteilijanimiltään Ruby Da Cherry ja $lick Sloth, yhdistivät voimansa $uicideboy$iksi vuonna 2014. Lopputulos oli synkkäsävyistä hiphopia, joka nosti kaksikon maailmanlaajuiseen suosioon SoundCloudin ja YouTuben kautta. Suosituimmat hitit kuten ”South Side Suicide”, ”Paris”, ”Memoirs of a Gorilla” ja ”Dead Batteries” ovat streamanneet jo useita miljoonia kertoja, ja tehneet $uicideboy$ista yhden genrensä seuratuimmista nimistä. Kaksikon uusin EP ”Kill Yourself Part XIX: The Deep End Saga” julkaistiin viime viikolla.

KEIKKA
Su 14.1.2018 The Circus, Helsinki
Ovet klo 19, ikärajaton / rajattu anniskelualue

LIPUT
Myyntiin pe 22.9.2017 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 29 euroa Ticketmasterista


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.