Tiësto on Weekend Festival Balticin ensimmäinen oma kiinnitys

Maailman tunnetuimpiin trance-DJ:hin ja tuottajiin lukeutuva hollantilainen Tiësto on elokuussa Pärnussa järjestettävän Weekend Festival Balticin uusin kiinnitys ja samalla ensimmäinen kiinnitys, joka ei ole mukana samana viikonloppuna myös Helsingissä (ainakaan vielä).

Lisäksi tänään on uusina esiintyjäniminä julkistettu brittiläinen drum and bass –huippukokoonpano Rudimental, huippusuosittu hollantilainen DJ-kaksikko Showtek, sekä DJ ja hardstyle-tuottaja Brennan Heart. Muina uusimpina kiinnityksinä julkaistaan Aronchupa, Beat Service, Syn Cole, Netsky, Sub Focus, Chase & Status, Ex Da Bass, Kolzar, Grind Live, Tarmo Tammel ja Kristjan Hirmo. Suomalaisväriä festivaalille tuovat uusina niminä Orkidea ja Proteus. Osa kiinnityksistä on myös toistaiksi ainakin vain Pärnussa.

Festivaalin lipunmyynnin ennakkorekisteröinti on jo alkanut osoitteessa www.weekendbaltic.com. Myynnissä on kolmen ja kahden päivän lippuja ennakkoon alkaen 59 euroa (normaalihinta alk. 69 euroa). Yleinen lipunmyynti alkaa 7. huhtikuuta.

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.