The Offspring saapuu Suvilahteen ja on mukana myös Qstockissa ja Kuopiorockissa

Maailman menestyneimpiin punkrock-bändeihin lukeutuva The Offspring saapuu ensi kesänä Suomeen. Lukemattomista jättihiteistään tunnettu yhdysvaltalaisyhtye soittaa ulkoilmakonsertin Helsingin Suvilahdessa torstaina 25. heinäkuuta, ja seuraavina päivinä on luvassa festivaaliesiintymiset Oulun Qstockissa ja Kuopiorockissa.

Suuren läpimurtonsa vuoden 1993 ”Smash”-levyllään saavuttanut The Offspring on tarjonnut soundtrackin jo usealle sukupolvelle aina 80-luvulta lähtien. Yli 40 miljoonaa albumia myynyt ja tuhansia keikkoja ympäri maapalloa soittaneen bändin tunnetuimpia kappaleita ovat melodisen punkrockin klassikot “Self Esteem”, “Come Out And Play (Keep ’Em Separated)”, ”Pretty Fly (For A White Guy)” ja ”The Kids Aren’t Alright”. The Offspringin uran kymmenennen albumin on määrä ilmestyä vuoden 2019 alkupuolella.

Suvilahdessa lavalle nousee myös garage- ja punk-vaikutteista vaihtoehtorockia soittava kanadalaisbändi Danko Jones, joka valmistautuu ensi keväänä ilmestyvän uutuusalbumin julkaisuun.

Liput Helsingin-konserttiin tulevat myyntiin Lippupisteessä osoitteessa www.lippu.fi/theoffspring maanantaina 3.12.2018 klo 9.00. Tapahtuma järjestetään Fullsteam Agencyn ja Nelonen Media Liven yhteistyönä.

Lisäksi The Offspringille on luvassa festivaaliesiintymiset myös Oulun Qstockissa ja Kuopiorockissa.

KEIKAT

To 25.7.2019 Helsinki, Suvilahti
Liput alk. 69 EUR / VIP-liput alk. 129 EUR
Lipunmyynti alkaa ma 3.12.2018 klo 9.00 Lippupisteessa

Pe 26.7.2019 Oulu, Qstock
Lisätiedot ja liput: www.qstock.fi

La 27.7.2019 Kuopio, Kuopiorock
Lisätiedot ja liput: www.kuopiorock.fi