The Game palaa Suomeen

Tämän viikon perjantaina Born 2 Rap -albuminsa julkaiseva The Game alias Jayceon Taylor palaa Suomeen ensi helmikuussa. Kaksi vuotta sitten maassamme vierailleen räppärin keikka kuullaan Helsingissä The Circuksessa 26. helmikuuta 2020.

Tuleva albumi on kunnianosoitus hänen omille suosikeilleen, joista myös levyllä on vierailemassa melkoinen joukko. Mukana ovat muun muassa albumin intron tehnyt Ed Sheeran, Chris Brown, Bryson Tiller, 21 Savage sekä Nipsey Hussle.

West Coast räpin kärkinimiin lukeutuva The Game varoitteli jo edellislevynsä aikoihin päättävänsä pian uransa levyttävänä artistina, mutta nyt tuo ajatus on otettu jälleen pöydälle, ja Born 2 Rap jää todennäköisesti miehen viimeiseksi levyksi.

“Olen aina ajatellut, että laatu on oleellista, ei määrä. Tämä albumi päättää mielettömän hienon aikakauden, ja olen kiitollinen kaikille artisteille ja tuottajille, jotka ovat olleet mukana saamassa aikaan tämän lopputuloksen. Olen enemmän innoissani fanieni puolesta kuin omastani, ja tästä albumista tulee klassikko”, miekkonen kertoo.

Liput keikalle tulevat myyntiin ylihuomenna perjantaina 29.11.2019 kello 09:00 Lippupisteessä.

KEIKKA
KE 26.02.2020 Helsinki, The Circus

LIPUT
ennakkoon 35€ / ovelta 37€


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.