The Battle of Drums pistää rumpalit kisaamaan rumpumaailman herruudesta

The Battle of Drums on uusi kilpailu rumpumaailman herruudesta. Neljä keikkapaikkaa käsittävä kiertue tuo esiin bändeissä kovinta työtä tekevät soittajat, rumpalit – korostaen heidän rooliaan yhteissoiton selkärankoina. Kilpailulla halutaan osoittaa suurelle yleisölle suomalaisten rumpaleiden kovaa tasoa, joka kestää kansainvälisen vertailun. Kilpailu on kaikille avoin ja osallistujat valitaan alkueriin videosoolojen perusteella.

Kyseessä on ensimmäinen Suomessa järjestetty koko maan kattava rumpukilpailu, 8 rumpalin parikilpailussa voittaja ratkaistaan rumpusooloin sekä erilaisin haastetehtävin live-yleisön edessä. Kilpailua isännöi Jussi69 (The 69 Eyes) ja tuomariston puheenjohtajana toimii Kai Hahto (Nightwish, Wintersun, Swallow the Sun). Kilpailun järjestää Altia, yhteistyössä Pearl rummut, Keikkakalenteri Meteli ja Wonder Production.

Osakilpailut ja finaali järjestetään syksyn 2014 aikana ja kiertue starttaa 13.10. Helsingin Virgin Oilista. The Battle of Drums osakilpailun jälkeen Virgin Oilin stagelle nousee Reckless Love. Muut osakilpailupaikat ovat Apollo / Turku 24.10. ja Piste / Ruka 8.11. Finaalin ajankohta ja paikka vahvistuvat myöhemmin.

Osakilpailuihin voi osallistua kuvaamalla vapaamuotoisen rumpusoolovideon ja lähettämällä katselulinkin sekä yhteystiedot osoitteeseen: attend@thebattleofdrums.com. Osallistumisaikaa on 24.10. saakka. Kilpailun ikäraja on 18 vuotta.


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.