Tavastialla taistellaan tänään Kivi-Paperi-Sakset-mestaruudesta

Kaj Kunnaksen tuomaroimassa kilpailussa mestaruutta Tavastialla huomenna 17.5. tavoittelee mm. Kasmir, Aki Tykki, Maryam Razavi ja Juhani Merimaa.

Kivi-Paperi-Sakset on tunnettu kahden tai useamman osanottajan leikki tai peli, joka on ajatukseltaan hyvin yksinkertainen ja nopea, eikä sen pelaamiseen tarvitse kuin kummaltakin pelaajalta kämmenen sormineen. Tämän klassisen lajin Suomen mestaruudesta Tavastialla kamppailee torstaina 32 kilpailijaa, joista puolet on valittu etukäteen mm. musiikki- ja viihdealalta. Loput 16 kilpailijaa valikoituivat muun muassa tapahtuman Facebook-eventin osallistujista.

Kutsuvieraspelaajien lista on jälleen kerran komea. Mestaruudesta kamppailemaan lähtevät kotiareenallaan elävä legenda Juhani Merimaa, juuri uuden albuminsa julkaissut Kasmir, Disco Ensemble, Hisser ja Ruusut yhtyeistä tunnettu Miikka Koivisto, juontaja-malli-tyylikonsultti Maryam Razavi, räpartisti Sonny, jo kolmatta vuotta putkeen revanssia hakemaan lähtevä Happoradion laulaja Aki Tykki, Retroperjantain Oku Luukkainen, YleX Viikonlopun juontaja Samuel Nyman, Gasellien Hätä-Miikka, Radio Rockin juontaja Laura Vähähyyppä, mediapersoona Seksikäs-Suklaa, legendaarinen juontaja Jusu Lounela, näyttelijä ja muusikko Johannes Brotherus, MMSP-yhtyeen laulaja Mikko Merimaa sekä KUUMAA-yhtyeen rumpali Jonttu Luhtavaara.

SM-kilpailun selostuksesta vastaa räp-tähdet Heikki Helastinen ja Musta-Pekkaruuska.

Kivi-Paperi-Sakset SM-kilpailut
To 17.5.2018 Tavastia-klubi, Helsinki
Turnaus klo 19:00. Ovet klo 18:30.

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.