Tätä voi jo kutsua superkokoonpanoksi – Metal Allstars -konsertti huhtikuussa Hartwall Areenalla

Suomeen saapuu huhtikuussa kaikkien aikojen massiivisin metallimusiikin konsertti, kun yli kolmituntinen Metal Allstars –kiertue pysähtyy Hartwall Areenaan Helsingissä sunnuntaina 6. huhtikuuta. Konsertissa esiintyy lähes 20 metallimusiikin legendaa samalla kertaa maailman suosituimmista heavy-yhtyeistä. Metal Allstars –konsertin liput maksavat 59-99 euroa + toimituskulkut, ja ne tulevat myyntiin keskiviikkona 23. lokakuuta Lippupisteessä.

Metal Allstarss –konsertin lavalle nousevat Phil Anselmo (Pantera), Tom Araya (Slayer), Rob Halford (Judas Priest), Joey Belladonna (Anthrax), Udo (Accept & Udo), Max Cavalera (Sepultura & Soulfly), Chronos (Venom), Ross the Boss (Manowar), Marty Friedman (Megadeth), Nick Menza (Megadeth), Brian Fair (Shadows Fall), Jon Daniels (Anthrax), Jasin Todd (Shinedown), Aaron Rossi (Ministry) sekä Matt Banchard (Shadows Fall).

Metal Allstars on ennennäkemätön show, jollaista ei aiemmin ole konserttilavoilla koettu. Metallimusiikin ikonit ja todelliset virtuoosien virtuoosit ovat päättäneet yhdistää voimansa muutaman viikon Euroopan-kiertueen ajaksi. Luvassa on näiden legendaaristen hahmojen parhaita biisejä ja parhaita tulkintoja yli kolmituntisessa spektaakkelissa.

Jokainen Metal Allstars –konsertin tähti on legenda omalla sarallaan ja he ovat nostaneet heavy-musiikin siihen asemaan, jossa se nyt on ympäri maailman. Mutta ennen kaikkea nämä Metal Allstars -kiertueen legendat ovat opettaneet yleisönsä rakastamaan metallimusiikkia. Judas Priestin Rob Halford sanoo osuvasti: “Jos rakkautta ei olisi, minulla ei olisi mitään, mistä laulaa”. Konsertissa jokainen lavalle nouseva legenda esittää edustamiensa yhtyeiden parhaita biisejä taustallaan yksi voimallisimmista metallimusiikin yhtyeistä, jota lavalla on koskaan nähty.


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.