Tanskalaistulokas Oh Land saapuu ensi kertaa Suomeen

Tanskalainen tulokas Oh Land saapuu maaliskuussa ensimmäiselle Suomen visiitilleen. Dancepopista ja R&B’sta vahvasti ammentavan Oh Landin elektroninen soundi on valloittanut yleisönsä jo kolmen albumin verran. Keikan lipunmyynti alkaa perjantaina 21. helmikuuta Tiketissä.

Oh Land -artistinimen takaa löytyy Nanna Øland Fabricius, joka innostui musiikin tekemisestä, kun selkävamma pakotti lupaavan ballerinan lopettamaan tanssimisen. Vuoden opiskelu University Of Electronic Composition’ssa on tuonut hänen musiikkiinsa vaikutteita mm. Lily Allenin ja Robynin kaltaisten artistien äänimaailmasta.

Oh Landin debyyttialbumi ”Fauna” julkaistiin vuonna 2008 ja toinen albumi ”Oh Land” seurasi perässä vuonna 2011. Lupaavien arvostelujen jälkeen Oh Landin Nanna sulkeutui studioon tuottaja Dave Sitekin kanssa, ja he ryhtyivät työstämään ideaa äänen minimalismista. Kolmas albumi ”Wish Bone” tuokin kuulijalleen äärimmilleen minimoidun äänimaailman. Nannan tunteikas ääni pääsee kappaleissa paremmin esille, ja levyä onkin kuvattu sanoin ”se on kuin myrsky – mutta myrskyn keskellä on hiljaisia suvantoja”.

Oh Land on kerännyt keikkakokemusta lämmitellen mm. Orchestral Maneouvres In The Darkia ja Katy Perrya heidän kiertueillaan.

KEIKKA
Ke 19.3.2014 Helsinki, Tavastia
Ovet klo 20, ikäraja K-18

LIPUT
Myyntiin pe 21.2.2014 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 19,50 euroa Tiketin myyntipisteistä