Tammerfest täyttää 20 vuotta

Tänä kesänä juhlitaan järjestyksessään 20. Tammerfestiä näyttävin menoin. Festivaalin pääareenana toimii edellisinä vuosina hyväksi havaittu, viihtyisä Ratinanniemen festivaalipuisto. Juhlavuoden kunniaksi festivaali tuo ensi kertaa Suomeen nuoren brittisensaation, maailmalla kohutun hieman yli parikymppisen soul-laulaja John Newmanin, joka aloitti musiikin tekemisen jo 14-vuotiaana. Debyyttisingle ”Love Me Again” julkaistiin viime vuonna ja se nousi brittilistan kärkeen. Häntä on äänensä vuoksi tituleerattu miespuoliseksi Adeleksi ja Amy Winehouseksi, jotka ovat hänen esikuviaan. Newman myy keikkoja loppuun ympäri Brittejä ja jalkautuu nyt myös muualle Eurooppaan. Debyyttilevy julkaistiin lokakuussa.

)

Lisäksi Suomirokin jättiläisistä paikalle saapuvat Eppu Normaali, Yö ja Popeda sekä juuri kolmella Emma-patsaalla palkittu J.Karjalainen. Naisartisteista Ratinassa nähdään uudella ”Kuka sen opettaa” -biisillään radioiden soitetuimman kappaleen titteliä hallussaan pitävä Kaija Koo, Vuoden naisartisti -Emman napannut pop-prinsessa Sanni, menestystä niin radiohiteillään kuin liverintamalla niittänyt sooloartisti Erin ja Jenni Vartiainen. Keikkatauolta palaava Apulanta, uudella albumillaan kultaa myynyt Happoradio sekä Emma-patsaspöydän putsanneet Cheek ja Haloo Helsinki!. Kepeämpää menoa ja chillausta tarjoilevat Jukka Poika ja Stig, metallimaustetta festivaalisoppaan heittävät Viikate ja Stam1na.

Ennakkoliput (hinnat alkaen):
Päiväliput to 39 eur
Päiväliput pe ja la 49 eur / kpl
2 päivää to ja pe 79 eur
2 päivää pe ja la 89 eur
3 päivää 109 eur

VIP-liput ennakosta (hinnat alkaen):
Päiväliput to 69 eur
Päiväliput pe ja la 89 eur / kpl
2 päivää pe ja la 159 eur
3 päivää 199 eur

Lipunmyynti alkaa tänään torstaina 13.3.2014 Lippupalvelussa. Ennakkolippuja on myöhemmin saatavissa myös Café Europasta (Aleksanterinkatu 29, Tampere).