Suzi Quatro, Toyah ja Liz Mitchell saapuvat Helsinkiin ja Ouluun

Suomessa saadaan kokea syyskuussa todellista naisrokkareiden juhlaa, kun neljä alansa huipputähteä saapuu konsertoimaan Helsinkiin ja Ouluun. Women Power -konserteissa nousevat lavalle rock ‘n’ rollin eittämätön kuningatar Suzy Quatro, punkkarilegenda Toyah ja Boney M -yhtyeen alkuperäinen laulajatar Liz Mitchell. Konsertin aloittaa kotimaisten rock-areenoiden valtiatar Muska.

Jokaisella solistilla on mukanaan myös omat huippuyhtyeensä. Liz Mitchellin kanssa nähdään lavalla hänen Boney M -kokoonpanonsa.

Women Power -konsertit pidetään Helsingin Jäähallissa perjantaina 28. syyskuuta ja Areena Oulussa lauantaina 29.9. Liput maksavat alkaen 59,50 euroa, ja niiden myynti on jo alkanut Menolipussa ja Ticketmasterissa sekä Helsingin konserttiin Lippupisteessä.

HUOM! Toyah ei pysty aikatauluongelmien vuoksi esiintymään Oulussa, mutta muutoin artistikaarti on molemmissa kaupungeissa sama.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.