Suzanne Vega saapuu Hämeenlinnaan

Legenda-leiman jo ansaitus kylkeensä saanut yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Suzanne Vega saapuu konsertoimaan Hämeenlinnaan kesäkuussa. Vega esiintyy Aulanko Areenalla lauantaina 8. kesäkuuta. Konsertin liput maksavat ennakkoon alkaen 39,50 euroa, ja ne ovat jo myynnissä Lippupisteessä.

Suzanne Vega nousi koko musiikkimaailman tietoisuuteen vuonna 1987 julkaistun Solitude Standing -albuminsa myötä. Kyseisellä levyllä oli muun muassa ikimuistoinen Luka-kappale, joka toi Vegalle kolme Grammy-ehdokkuutta. Tämä kaltoinkohdellusta pojasta kertova laulu on kuulijoille yhä niin rakas, että Vega saa siitä vieläkin lukuisia kiitoskirjeitä vuosittain.

Vegan levyjä on myyty ympäri maailman kaikkiaan yli seitsemän miljoonaa kappaletta. Grammy-ehdokkuuksiakin hänelle on kertynyt vuosien aikana seitsemän.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.