Supermassiven ohjelma valmis

Marraskuun puolivälissä, 17.-19.11.2015, Helsingissä Tavastialla ja Semifinalissa järjestettävän klubifestivaali Supermassiven ohjelmisto on valmis ja aikataulut julkistettu. Tapahtuma laajenee myös Kuudennelle Linjalle, jossa vietetään perjantaina 20. marraskuuta Supermassive- ja Kuudes Aisti -festivaalien yhteistä iltaa. Kaikkien konserttien liput ovat myynnissä Tiketissä.

Supermassiveen on varmistunut vielä lisää esiintyjiä. Holly Herndonia lämmittelee kokeellisesta hiphopista tunnettu ja kovassa nosteessa oleva Draama-Helmi, ja tapahtumassa levyjä soittavat Kuudes Aisti DJ:t. Myös Tavastialla kuullaan jokaisena iltana laadukasta levymusiikkia, jota tarjoilevat vuoroilloin Radio Helsingistä tuttu Makelove, Paska Sohva -kollektiivin DJ Forrester ja Rumban toimittajanakin vaikuttava DJ Jugh. Tavastialla konserttien visuaalisuudesta vastaavat puolestaan kolmen illan ajan VJ´t Random Doctors & Klaustrofobia.

Supermassiven ulkomaisia artistivieraita ovat muun muassa RocketNumberNine-yhtyeen kanssa keikkaileva Neneh Cherry, ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva islantilaiskaksikko Kiasmos, kovaäänistä noiserockia soittava Metz, kokeellisesta elektronisesta musiikista tunnettu The Bug feat. Flowdan ja eteläamerikkalaista psykedeliarockia vyöryttävä chileläisbändi Föllakzoid.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.