Supermassive-festivaalin ohjelma valmis

Supermassive-festivaalin ohjelmiston viimeinen artistikiinnitys on kanadalaisesta Black Mountain -yhtyeestä tuttujen muusikoiden sivuprojekti Lightning Dust. Vallilan teollisuusalueella sijaitsevalla Ääniwalli-klubilla 18.-19. lokakuuta järjestettävän tapahtuman muita esiintyjiä ovat esimerkiksi Circle, Radiopuhelimet, Mika Vainio ja Arktau Eos. Klubifestivaalin aikataulut on tänään julkistettu osoitteessa www.supermassive.fi.

Psykerock/stoner-yhtye Black Mountainissa vaikuttavat laulaja Amber Webber ja rumpali Joshua Wells ovat vuodesta 2007 toimineessa Lightning Dust -sivuprojektissaan keskittyneet pehmeämpään ja folkahtavampaan ilmaisuun kuin pääbändissään. Toistaiseksi kolme pitkäsoittoa julkaisseen yhtyeen viimeisin albumi on erinomaisen vastaanoton saanut ”Fantasy”, joka ilmestyi kesäkuussa Jagjaguwar-levymerkin (mm. Bon Iver, Dinosaur Jr.) kautta. Uudella albumilla kaksikon musiikillinen paletti on laajentunut niin Fleetwood Macin kaltaiseen soft rockiin kuin Suiciden patentoimaan primitiiviseen elektroon, ja kuullaanpa levyllä vaikutteita jopa syntikkapopista ja R&B/elektro-rytmeistä. Yhtye saapuu Suomeen nyt ensi kertaa.

Viikonlopun levymusiikista vastaavat dj:t Jugh, Marko Makelove ja Astro. Tapahtuman visuaalisen ilmeen Ääniwallissa toteuttavat VJ:t Random Doctors ja Klaustrofobia.

Supermassive-festivaali järjestetään Fullsteamin, Sue-lehden ja Svart-levymerkin yhteistyönä. Tapahtuman yhden ja kahden päivän liput ovat myynnissä Tiketin toimipisteissä kautta maan.

TAPAHTUMA
18.-19.10.2013 Helsinki, Ääniwalli, Supermassive 2013

Pe 18.10.2013
CIRCLE, ARKTAU EOS, LIGHTNING DUST (CAN), EYVIND KANG & JESSICA KENNEY (USA), HEBOSAGIL, SINK ja DJ:t Jugh & Astro

La 19.10.2013
MIKA VAINIO, RADIOPUHELIMET, TÄHTIPORTTI (Vilunki 3000/Sami Hynninen/Stiletti-Ana),DEAN BLUNT (UK), FUN, PAPERI T & KHID,VIISIKKO, MOTHER SUSURRUS ja DJ:t Jugh & Marko Makelove

LIPUT
– 1pv liput alk. 18 EUR
– 2pv liput alk. 28 EUR
Ennakkomyynti: Tiketti