Suomen Paskin Bändi -kilpailu etsii osallistujia

Onko sinulla bändi jonka kanssa haluaisit lavalle näyttämään kykysi?

Hävettääkö kuitenkin säälittävä soittotaitosi?

Nauravatko naiset, kun räpellät soittimesi kanssa? Harmittaako, kun paremmat bändit aina saavat keikkaa?

Nyt annetaan mahdollisuus myös vähemmän lahjakkaille esiintyjille, niille joiden soittotaitoa lähipiiri kuvailee lähinnä uskomattomaksi paskaksi. SUOMEN PASKIN BÄNDI 2014 -kilpailussa palkitaan se kaikkein huonoin, säälittävin ja soittotaidoiltaan naurettavin pumppu.

Arvovaltaisessa tuomaristossa istuvat maankuulu radiotoimittaja Tero Liete ja Suomi-Punkin Setämies Vesa Häkli sekä myöhemmin julkistettava yllätysnimi. Tätä tuomaristoa on turha yrittää hämätä – he kyllä huomaavat, jos osaatte oikeasti soittaa.

Palkintona paskimmalle on keikka Ravintola Sture21:ssa Helsingissä sekä tuotepalkintoja.

Jos siis koette olevanne SUOMEN PASKIN BÄNDI laittakaa rohkeasti yhden biisin mittainen näyte mp3-muodossa huhtikuun loppuun mennessä osoitteeseen: paskinbandi@gmail.com Tulkinta voi olla omasta hengentuotteesta tai cover-biisistä. Nyt ei arvioida kappaleen sisältöä vaan sen esittämisen tasoa.

Älä unohda viestistäsi yhteystietoja ja esittäjän nimeä. On syytä myös ilmoittaa bändin kokoonpano kokonaisuudessaan. Vitsailevat ammattilaiset raakataan armotta pois. Kuusi ala-arvoisinta esitystä kutsutaan lauantaina 31.5 lavalle Ravintola Sture21:een tuomariston eteen. Siellä sitten ratkeaa mikä on SUOMEN PASKIN BÄNDI 2014.


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.