Soundgeist Helsinki haluaa tukea bändien taivalta

Soundgeist Helsinki on uusi musiikkitapahtuma muusikoille ja alasta kiinnostuneille. Tapahtuma järjestetään Nosturilla lauantaina 20.2.016.

”Moni bändi ja artisti miettii, miten lähestyä levy-yhtiöitä, erottua ja saada näkyvyyttä bändille, ja ylipäätään viedä sitä omaa juttuaan eteenpäin. Lisäksi musiikkialalla suhteet ja kontaktit ovat erittäin tärkeitä, jos aikoo menestyä. Huomattiin, että tällaisia verkostoitumistapahtumia löytyy lähinnä vain ammattilaisille, muttei uusille nouseville signaamattomille bändeille tai artisteille. Näin idea Soundgeist Helsingistä syntyi. Haluamme tehdä tapahtuman, joka vie uusia bändejä ja artisteja eteenpäin.” kertoo Soundgeist Helsingin projektipäällikkö Marika Häkkilä.

Soundgeist Helsinki yhdistää bisneksen ja bileet, ja päivän mittainen ohjelma koostuu kahdesta osasta. Päivällä luvassa on muun muassa puheenvuoroja alan ammattilaisilta, artistihaastatteluja, paneeleja ja jamit.

Paneeleissa keskustellaan muusikoille tärkeistä aiheista, kuten keikkamyynnistä, bändin brändäämisestä ja levytyssopimuksien solmimisesta. Panelisteina tapahtumassa ovat mm. Janne Joutsenniemi (Live Nation), Marja Kokko (Universal Music Finland), Luca Gargano (On the Rocks) ja Joose Berglund (Stupido Records & Booking).

Artistihaastatteluissa mm. Tiisun laulajan Henrik Illikainen ja kosketinsoittaja Antti Vuorenmaa kertovat yhtyeensä taipaleesta, sekä omasta suhteestaan musiikkiin. Rap-artisti ja tuottaja Laineen Kasperi puolestaan avaa studiotyöskentelyn ja musiikin tuottamisen saloja.

Puheenvuoroissa ääneen pääsee mm. Teoston asiakassuhdepäällikkö ja muusikko Antti Rask, joka kertoo mitä hyötyä Teostosta on muusikoille. Rask avaa myös Suomen keikkatilastoja. Ohjelman lomassa kävijöiden on mahdollista tutustua päivällä ständialueeseen, jossa tapahtumassa mukana olevat yritykset esittelevät muusikoille hyödyllisiä tuotteita ja palveluita.

Illalla lava luovutetaan musiikille, kun Nosturin lauteille nousevat Likanen Etelä, Shiraz Lane, sekä mukaan valikoidut kolme tapahtumaan osallistunutta bändiä. Showcase -esiintyjien haku on nyt käynnissä! Tarkemmat hakuohjeet esiintymään haluaville bändeille löytyvät osoitteesta www.soundgeisthelsinki.fi

Liput tapahtumaan ovat myynnissä nyt ja lippuja voi ostaa ennakkoon Lippupalvelusta.

Soundgeist Helsinki on suunnattu muusikoille ja alasta kiinnostuneille genrerajoihin katsomatta. Tapahtumaan ovat tervetulleita niin ammattilaiset kuin amatööritkin. Tapahtuman tavoitteena on tukea ja kehittää suomalaista musiikkikulttuuria. Soundgeist Helsinki tuo musiikin tekijöitä vahvemmin yhteen. Tapahtuma tarjoaa muusikoille kontakteja ja työkaluja, joilla kehittää omaa tekemistään. Soundgeist Helsinki on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka toteuttaa alalla työskentelevistä henkilöistä koostuva yksityinen työryhmä.

LIPUT

Soundgeist Helsinki – Business & Party ticket
Ennakko: 15€
Ovelta: 18€

Soundgeist Helsinki – Party Ticket
Ennakko: 10€
Ovelta: 13€

Soundgeist Helsinki – Band Ticket
Ennakko: 60€
Sisältää 5 lippua. Kyseinen lippu on ostettavissa vain ennakkoon.