Soundcloud-räppäri Smokepurpp saapuu Tampere-talolle

Amerikkalainen räppäri Omar Pineiro eli Smokepurpp keikkailee Tampere-talon Sorsaklubilla sunnuntaina 10.3. Räppärin hitit kuten Nephew (feat. Lil Pump) ja Audi ovat saavuttaneet satoja miljoonia toistoja streamauspalveluissa ja tehneet Smokepurppista yhden tämän päivän kysytyimmistä SoundCloud-räppäreistä. Ikärajattoman keikan liput tulevat myyntiin tänään klo 9 Tampere-talon lipunmyynnissä ja Lippu.fi-palvelussa.

Floridassa kasvanut Pineiro aloitti uransa tuottajana. Hän innoitti muun muassa ystävänsä Lil Pumpin räpin saralle ja on tehnyt yhteistyötä myös hiljattain menehtyneen XXXTentacionin, Lil Yachtyn ja Juicy J:n kanssa. Kuten monet muut tämän päivän kovimmat räppärit, myös Smokepurpp nousi suuren yleisön tietoisuuteen SoundCloudiin lataamiensa kappaleiden kautta. Jo hänen ensimmäinen kaupallinen mixtape Deadstar (2017) ylsi Billboard 200 -listan sijalle 42, ja viime vuosien sinkkujulkaisut ovat nostaneet räppärin suosiota entisestään. Smokepurpp valittiin hiljattain myös hiphop-lehti XXL:n kymmenen kovimman rap-tulokkaan joukkoon.

Sorsaklubi on Tampere-talon Sorsapuistosalissa järjestettävä uusi klubikonsepti, joka houkuttelee ikärajattomilla keikoillaan myös yleisöä, jotka eivät käy perinteisillä rokkiklubeilla. Sorsaklubilla esiintyvät keväällä Smokepurppin lisäksi myös muun muassa Wu-Tang Clanin perustajajäsen GZA sekä kotimaiset räppärit kuten Asa, Kube, Redrama ja Cledos. Keikkailtojen klubi-DJ:nä toimii Blockfesteiltäkin tuttu DJ Misterhustla.

KEIKKA
10.3.2019 Tampere, Tampere-talo, Sorsaklubi
klo 20

LIPUT
35 €
Ennakot Tiketti ja Tampere-talo