Soulfly saapuu Klubille ja On the Rocksiin

Metallimusiikin merkittävimpiin vaikuttajiin lukeutuvan Max Cavaleran Soulfly (US/BR) saapuu intiimeille klubikeikoille Suomeen heinäkuussa. Huikeasta live-energiastaan tunnettu metallinelikko nähdään Tampereen Klubilla sunnuntaina 15. heinäkuuta ja Helsingin On The Rocksissa maanantaina 16. heinäkuuta. Molempien konserttien liput tulevat myyntiin Tiketissä maanantaina 18. kesäkuuta klo 9.

Alkukantaista metallimättöä ja klassista heavya death- ja thrashmetalliin sekä brasilialaisen kansanmusiikin vaikutteisiin yhdistelevä Soulfly on ehtinyt julkaisemaan kaksikymmentävuotisen uransa aikana kunnioitettavat kymmenen studioalbumia. Laulaja-kitaristi Cavaleran tunnusomainen laulutyyli ja aggressiiviset kitarariffit ovat toimineet punaisena lankana läpi ultra-heavyksikin tituleeratun yhtyeen tuotannon. Soulflyn tunnetuimmat kappaleet kuten “Back To The Primitive”, “Prophecy” ja “Eye For An Eye” ovat vahvistaneet yhtyeen merkitystä metallimusiikin kentällä.

Koko uransa vaihtuvilla kokoonpanoilla toiminut Soulfly on ilmoittanut julkaisevansa seuraavan studioalbuminsa Nuclear Blast -levymerkin kautta kuluvan vuoden syyskuussa. Cavalera on kuvaillut albumia aikaisempaa levyä (”Archangel”, 2015) poliittisemmaksi.

Soulfly vieraili Suomessa viimeksi vuonna 2015 konsertoiden Helsingin Nosturissa ja Joensuun Kerubissa.

KEIKAT
Su 15.7.2018 Tampere, Klubi
Ma 16.7.2018 Helsinki, On The Rocks

LIPUT
Myyntiin ma 18.6.2018 klo 9
– Ennakkoon Tiketistä 24,50 EUR
– Ovelta: Helsinki 26,00 EUR, Tampere 27,00 EUR