Snoop Doggin ensi viikon konsertti siirtyy ensi kesään, samalla DJ-setti vaihtuu 25v-kiertueeseen

Helsingin Jäähalliin suunniteltu Snoop Doggin konsertti siirtyy ensi vuoteen. Snoop Doggin oli määrä pitää Jäähallissa DJ Snoopadelic -DJ-keikka tiistaina 28. elokuuta, mutta esiintyminen on peruuntunut ja se siirtyy ensi vuoteen, jolloin Snoop Dogg saapuu maahamme suuren 25-vuotiskiertueensa myötä.

Snoop Doggin 25-vuotiskiertueen konsertti nähdään Helsingin Jäähallissa 13. heinäkuuta 2019. Luvassa ei siis ole pelkkä DJ-esiintyminen vaan täysimittainen konsertti. Snoop Doggin 25-vuotiskiertueen konsertin liput maksavat alkaen 59,90 euroa, ja niiden myynti alkaa tänään keskiviikkona Lippupisteessä.

Konsertin järjestäjä Phoenix Entertainment pahoittelee siirtymistä ja asian myöhäiseksi venynyttä varmistumista. Samalla järjestäjä haluaa korostaa, että jo ostetut liput käyvät sellaisenaan heinäkuussa pidettävään juhlakiertueen konserttiin. Vaihtoehtoisesti liput voi palauttaa Lippupisteelle linkin https://web.lippu.fi/palautus/ kautta 31.12.2018 mennessä. Lippupisteen ohjeistuksen mukaan liput voi myös palauttaa siihen myyntipisteeseen, josta ne on alun perin ostettu.

KEIKKA
13.7.2018 Helsinki, Jäähalli

LIPUT
alkaen 59,90 euroa Lippupisteessä


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.