Slade tähdittää Kirvatsin Jytää

Nostalgiamusiikkitapahtuma Kirvatsin Jytä järjestetään Porin Kirjurinluodossa nyt neljättä kertaa. Brittiläisen rockyhtye Sladen ja ikivihreän Matti & Teppo -duon lisäksi tapahtuma saa korkean profiilin vahvistuksia, kun joukkoon liittyy tulevaa kesää varten kasattu erikoiskokoonpano Dave Lindholm esittää: Kynä & Kumppanit.

Jytälavalla kuullaan lisäksi aina pirteä Meiju Suvas hittikavalkadeineen sekä Noisy Kinda Men Eero Raittisen johdolla. Suomibluesin ja rytmimusiikin grand old manin Eero Raittisen masteroima Noisy Kinda Men -kokoonpano käsittää J. Karjalaisen taustayhtyeenä tunnetun trion.

– Tänä vuonna pääesiintyjät Slade ja Matti & Teppo ovat herättäneet kiinnostusta myös maakuntarajojen ulkopuolella! On aivan mahtavaa saada jälleen luoto raikaamaan, iloitsee jytäkoordinaattori Elina Wallin.

Kirvatsin Jytä Porin Kirjurinluodossa 1.8.2018.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.