Skibidi-ilmiön luonut rave-yhtye Little Big tulee The Circukseen

Suositun skibidi-ilmiön luonut ja yli 350 miljoonaa Youtube-katselua kerännyt venäläinen rave-yhtye Little Big saapuu konsertoimaan Suomeen huhtikuussa. Luvassa on tämän tanssilavoja dominoivan kokoonpanon erikoiskeikka Helsingissä, The Circuksessa sunnuntaina 28. huhtikuuta. Liput maksavat alkaen 26,50 euroa, ja niiden myynti alkaa Lippupisteessä, Tiketissä ja Ticketmasterissa tiistaina 4. joulukuuta.

Yhtyneen suosituin video on huikeaksi viraaliksi noussut Skibidi, joka on kerännyt jo yli 81 miljoonaa katselua YouTubessa. Yhtyeen Bid Dig -videota on katsottu yli 46 miljoonaa kertaa, ja samainen video myös voitti erikoispalkinnon Berlin Music Video Awards -gaalassa.
Yhtye perustettiin Pietarissa vuonna 2013, ja se on esiintynyt monilla Euroopan suurimmilla festivaaleilla, kuten Sziget, Dour, Lowlands, Paaspop, Couvre Feu ja Motocultor. Nyt tämä huippukokoonpano saapuu myös Suomeen.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.