Skapunkkari Jaya the Cat minirundille Suomeen

Hollantilainen Jaya The Cat saapuu neljän keikan minirundille Suomeen. Jaya The Catin musiikissa sekoittuu niin reggae ja ska kuin punk rock, unohtamatta dub ja dancehall -vaikutteita. Alunperin bändi on lähtöisin Bostonista, mutta nykyään kotikaupunkina toimii Amsterdam.

Viisi levyä julkaisseen yhtyeen uusin albumi, “The New International Sound Of Hedonism” ilmestyi vuonna 2012. JTC:llä on Keski-Euroopassa ahkerasti kiertävän bändin maine ja takana onkin jo satoja keikkoja. JTC keikoista pukkaa usein muodostumaan koko baarin kattavat bileet missä bändin ja yleisön raja on yleensä varsin häilyvä. Bileet ovat niin lavalla kuin baarin puolella. Suomessa bändi on esiintynyt ainoastaan yhden kerran aikasemmin vuonna 2012.

Lämppäribändinä mukana kiertää tamperelais-hämeenlinnalainen Basementones, joka julkaisi elokuussa 2013 ensimmäisen pitkäsoittonsa nimeltään “Let There Be Noise”. Basementonesin perinteistä psychobillyä hieman rankempi tyyli on edesauttanut fanikannan laajentumista myös genren ulkopuolelle. Bändi itse määritteleekin musiikkinsa olevan pohjimmiltaan rock n rollia, jossa kuuluu vahvasti rockabilly, punk ja jopa metal -vaikutteet.

Lisäksi jokaisella paikkakunnalla mukana myös paikalliset lämppäribändit.

KEIKAT
To 17.04.2014 Liberte, Helsinki + Trigger Happy
Liput 13 euroa, vain ovelta.

Pe 18.04.2014 Lutakko, Jyväskylä + The Underclass,Slim Bean
Liput 10 euroa+tomituskulut Tiketistä

La 19.04.2014 Rytmikatti, Kouvola + Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?
Liput 13 euroa+toimituskulut Tiketistä, ovelta 13 euroa.

Su 20.04.2014 Vastavirta, Tampere + Voimaryhmä
Liput 15 euroa, ennakot Vastavirta.


Posted

in

, ,

by

Tags:

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.