Ska Fest tuo rytmin Tampereelle ja Helsinkiin

Kesän lopuksi on aika kaivaa tanssikengät kaapista ja suunnata klubeille. Ska Fest Tampereen sekä Helsingin bändikattauksissa nähdään skeneen nousseita uusia lupauksia – ja tietysti joukosta löytyy myös yksi pitkän linjan konkari.

Tampereen tuorein ska-lupaus on Donna and the Dynamiters, joka julkaisee debyyttialbuminsa Rocket to Rocksteady Heaven syksyllä Stupido Recordsilla. Bändi toimii myös Ska Fest Tampereen tirehtöörinä.

Ensimmäisen keikkansa Skatalitesin lämppärinä soittanut The Domingoes on Suomi-skan energinen kokoonpano, jonka jäsenistössä kohtaavat kaksi suurta ̶ The Valkyrians ja The Capital Beat.

The Northquakes esiintyy Helsingissä ja Tampereella isolla kokoonpanolla Babylon Blowers -taustalaulajien kanssa. Bändi soittaa tyylikästä soulsteadyksi nimeämäänsä musiikkia. Loistava debyytti-LP Tears in Rain ilmestyi toukokuussa.

Oululainen The Blaster Master edustaa Tampereen illan klassikko-osastoa. Neljä albumia julkaissut bändi on vienyt skan ilosanomaa maailmalle jo reilun 20 vuoden ajan.

Tästä porukasta ei paljon puutu, vaikka mielellään joukossa näkisi myös legendaarisen The Valkyriansin. Vaan eipä huolta, syyskuussa järjestetään sisartapahtuma Ska Fest Helsinki, missä The Valkyrians nähdään Donna and the Dynamitersin ja The Northquakesin seurassa.

Ska Fest Tampere: Yo-talolla perjantaina 30.8.2019
Ska Fest Helsinki: Suvilahti TBA:ssa lauantaina 28.9.2019

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.