Simo Frangen & Dave Lindholm – Tana! Hitit Ihanat! – Maailman ensimmäinen palindromialbumi

Turenki Records

Juice Leskinen ja Matti Pellonpää tulivat tunnetuksi myös siitä, että he leikittelivät sanoilla ja veistelivät verbalistiikan virtuooseina kaskuja, anagrammeja…

Aluksi näin paperilla Dave Linholmin mukana olo tämmöisessä tajunnanvirtaleikittelyssä tuntui etäiseltä. Aprikointia helpotti, kun krediteistä voi lukea: säv.sov. Dave Lindholm ja Jani Viitanen. Daven, Janin & kumppaneitten soittomaailma kulkee kepeänä folkin, bluesin, psykedelian, hard rockin – akustisen ja säröisemmän sähköisen välillä.

Tyylikästä jälleen!

On iso työ sekoitella kirjaimia ja saada niistä hauskaa ja tolkkua. Tämä albumi palvelee tässä mielessä ehkä eniten asiaan vihkiytyneitä harrastajia ja diggailijoita.

Frangén on kotipesällään!

Muusikoiden soitot kuljettavat tätä kaikkea tyylitajulla aidolla rootsillaan ja lisäävät samalla aimo annoksen sväärejä hauskan pitoon!

***


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.