Serenassa täyttyy jälleen DJ:istä

Pohjoismaiden suurin vesipuistotapahtuma valtaa Espoon Serenan maaliskuussa. Waterland 2014 -niminen festivaali esittelee runsaan 4 000 hengen yleisölle maamme parhaita DJ:tä, ulkomaisia tähtiä sekä elektronisen tanssimusiikin viimeisimpiä virtauksia. Waterland järjestetään Serenassa 7.-8. maaliskuuta. Lauantain 8.3. liput on jo loppuunmyyty, ja suuren kysynnän vuoksi tapahtuma laajenee nyt myös perjantaille. Perjantain pääesiintyjänä nähdään ikoninen DJ/tuottaja Mark Knight, joka omistaa yhden maailman tunnetuimmista levy-yhtiöistä, Toolroom Recordsin.

Waterland 2014 –tapahtuman taustalla vaikuttaa mm. Summer Sound Festivalin tuotantotiimi. Serenan vesipuistotapahtumia on järjestetty jo kymmenen vuoden ajan, ja niiden suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Waterlandin vallatessa Serenan luvassa ovat kansainväliset mittasuhteet täyttävät puitteet, uniikki trooppinen ympäristö, virkistävät porealtaat ja vesiliukumäet yhdistettynä elektroniseen tanssimusiikkiin.

Waterland 2014 –festivaalin artistikattauksessa on mukana muun muassa maamme suurimpia festivaaleja kiertänyt Orkidea & Friends –konsepti, jossa nähdään päätähtenä brittiläinen Solarstone. Solarstone tunnetaan Pure Trance -tyylin pioneerina ja lukeutuu ehdottomasti Euroopan suosituimpiin trance-artisteihin. Lisäksi Orkidea & Friends –lavalla nähdään kotimaiset Super8 & Tab, Suomen hard-soundin isä Proteus, maamme suosituin naispuolinen DJ Milla Lehto ja monista yhteyksistä tunnettu Efo. Muita esiintyjiä ovat mm. yhdysvaltalaisen Ultra Music -levy-yhtiön Suomen-suurlähettiläs Heikki L, YleX:n perjantai-illoista tuttu Orion, Heavyweight DJ:n Lovetone, Something Good, Afecto DJs, UPI sekä R3D:n vakiokasvo Zinar Yaman.

Tapahtuman ikäraja on perjantaina K-18 ja lauantaina K-20. Serenaan on järjestetty Waterland 2014 –festivaalin ajaksi linja-autokuljetuksia Helsingin keskustasta ja takaisin. Allasalueella on runsaasti baareja ja ruokapisteitä. Myynnissä on myös erityisiä VIP-lippuja, jotka oikeuttavat erilliseen sisäänkäyntiin ja VIP-tilaan. Liput maksavat 45–75 euroa.


Posted

in

, , ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.